Hoe geluk en harmonie kunnen worden gevonden als het verlegen is bij het nastreven van schoonheidsnormen? Wees zoals Kim Kardashian of Angelina Jolie, dit is niet nodig. Het is belangrijk om te leren de individuele kenmerken van uw lichaam te waarderen. Hoe dit te doen, presenteerde hij ervaren psychologen.

Beschouw jezelf in de spiegel

Strijken en complexen over het lichaam terwijl je jezelf maakt. Het helpt je te overwegen in de spiegel. Psycholoog, complexe therapeut Oleesya Nononomenko, beveelt aan:

 1. Markeer 10 minuten per dag om zorgvuldig in de spiegel te overwegen.
 2. Concentreer u tijdens het sporten zich op de positieve kanten van het lichaam, op deze delen. Denk bijvoorbeeld niet aan zwakke biceps of korte benen. Let op de kleur van de ogen, haar, mooie schouder van de lijn.

Hoe te motiveren: eenvoudige manieren

Deze techniek beïnvloedt zichzelf en helpt om een ​​intern aantrekkelijk beeld te creëren.

Schrijf een brief aan de brief

Probeer de lettertechniek om het belang voor het lichaam diep te veranderen. Schrijf een gedetailleerde lichaamsbrief:

 1. Beschrijf eerst alle beledigingen en beschuldigingen met betrekking tot het lichaam en uiterlijk.
 2. Schrijf vervolgens woorden van dankbaarheid en steun voor uw lichaam.

Tweede brief om uw lichaam te creëren. Schrijf het met je linkerhand. Deze techniek helpt om rationeel denken te elimineren en een presentatie meer emotionele gedachten te maken. Denk na over welk lichaam je kunt eisen, waarvoor het dankbaar kan zijn.

PROFOHIMATE -aanbiedingen

Silhouet of the Girl: Pixabay

Bevestigingen, dat wil zeggen een positieve verklaring in het heden helpen om jezelf te accepteren en lief te hebben, hun lichaam te vergroten, zelf te zien en veel doelen in het leven te bereiken.

Hoe gelukkig te worden: 10 effectieve regels

Sexoloog en huwelijkstherapeut Natalia Rustskaya adviseert:

 1. Kies twee korte en ruime zinnen met betrekking tot installaties die ze willen kopen. Bijvoorbeeld: “Ik zie eruit als luxe” en “I Love and Love”.
 2. Tweemaal per dag komt hij bij de spiegel, kijk naar je spiegelbeeld en luid deze uitdrukkingen 5 minuten.

hoe krijg je een harde pik zalven oefeningen en andere methoden

Bij het overwinnen van beperkingen en complexen, zinnen als “ik accepteer mezelf en mijn lichaam volledig”: “Iedereen is uniek en mooi op mijn eigen manier”, “Ik heb mijn eigen magnetisme en seksualiteit”.

Sta jezelf toe voor een half uur naaktheid per dag

Veel verlegen om het lichaam te verwennen aan andere mensen, inclusief partners. In dergelijke situaties adviseert Olesya Ponomarenko minstens een half uur per dag naakt en kijkt periodiek naar zichzelf in de spiegel:

Hoe u de droom van een man kunt vinden: eenvoudige regels

 1. Maak deze techniek als niemand je ziet.
 2. Creëer het juiste licht om de beste pagina’s te benadrukken, bijvoorbeeld brandende kaarsen.
 3. Sta niet alleen en beschouw jezelf niet over en maak maskers op je gezicht, zorg voor je lichaam of drink thee, kijk naar je spiegelbeeld.

Als je je ongemakkelijk voelt, zelfs bij jou, begin dan met een kleinere tijd van de sessie en onderdrukt licht. Merk na verloop van tijd op dat een dergelijke oefening zowel uzelf als communicatie met anderen beïnvloedt.

Zorg voor sport

Om de beperking te overwinnen, is het belangrijk om voor een vrouw uit haar lichaam te zorgen en zich als een liefhebbende zelf te voelen. Bezoek het zwembad om dit gevoel te vinden en het lichaam gezonder te maken en te sporten of te dansen of te dansen. Citeren en vertrouwen komen van buitenaf en zal u helpen vertrouwen te krijgen.

Viagra nl

Hoe beter: effectieve manieren om uzelf te veranderen

Zoek naar motivatie in toekomstige resultaten:

 1. Stel je voor wat je wilt bereiken, hoe je er later uitziet, bijvoorbeeld een maand lessen.
 2. Ga nu mentaal en stel je je gevoelens voor.

Draag mooi ondergoed en kleding

Allereerst helpen verleidelijk linnen en mooie kleding ons te welkom en sexy. Ten tweede, met behulp van kleding en accessoires, kunt u alle voordelen van dit aantal effectief benadrukken.

Denk na over de basisgarderobe, rekening houdend met uw levensstijl, maak een lijst met winkelen en incarnaties geleidelijk in het leven. Winkelen en apparatuur worden een bron van plezier en een perfecte stemming. Zo’n mening en Kim Kardashian.

Reinig het lichaam

Er is zo’n proef in de systeemvectorpsychologie: wanneer een persoon iets doet dat plezier geeft, opent de bron van een krachtige energiekosten. Het leven alsof het opnieuw begon, een man zoals hij, inclusief het nemen van het lichaam. Live wordt interessant en vreugdevol.

Hoe de kracht van de wil te ontwikkelen: 8 eenvoudige en efficiënte manieren

Vervang het plezier om voor het lichaam te zorgen om hem dichterbij te kijken en van hem te houden:

 1. Regelmatig onafhankelijk of in de cabine die de lichaamsprocedures verlaten.
 2. Schadelijk voedsel uit het dieet uitsluiten.
 3. Weigering van slechte gewoonten.

Registreer je voor visumcursussen en kapsels

Een competente specialist zal u vertellen welke functies van uw gezicht, omdat make -up ze elke dag benadrukt. Even belangrijk om een ​​kapsel te kiezen. Door een paar eenvoudige methoden te personaliseren, kunt u elke dag een prachtig beeld maken en er geweldig uitzien.

Schik de fotosessie

Neem je lichaam en stop het om verlegen te zijn, de fotosessie helpt naakt of in ondergoed. Als je nog steeds niet het gevoel hebt dat je klaar bent voor zo’n experiment, bestel dan een regelmatige opname. Kies een goede fotograaf, geniet van het proces en prachtige foto’s zullen het resultaat bevestigen.

Hoe u vriendelijker kunt worden voor mensen en uzelf: effectieve tips

Stuur het bericht van een psycholoog

De redenen voor het falen van uw lichaam en u kunt ze niet altijd alleen vinden, omdat psycholoog Olga Agapap “benadrukt. Daarom kan overgewicht bescherming zijn tegen de omliggende wereld, het bieden van gewicht in de samenleving en zelfs zorgen voor bescherming tegen verbod, een verbod op romantische relaties.

In deze situaties

Alleen dieet en sport zullen niet helpen. Het is noodzakelijk om te beginnen met de binnenwereld waarmee het moeilijk te begrijpen is, dus het is de moeite waard om contact op te nemen met een psycholoog.

Relatie met multi -faceted en het indienen van verschillende aspecten. Het is belangrijk om voor het lichaam te zorgen, geleidelijk adoptie te ontwikkelen om afscheid te nemen van complexen en beperkingen. Elke persoon is uniek, in termen van lichaam, het belangrijkste – om van zichzelf te houden.

Skip to content